Bildekor


Siden du har kommet hit, har du antakelig tenkt over hvor god synlighet du kan oppnå med en god bildekor. Vi kan hjelpe deg på veien fra idé til du kan rulle ut på veien - mer synlig enn noen gang.

Dekor eller profilering på personbiler, hengere og større kjøretøy, er en rimelig og effektiv markedsføring. Her kan du bygge kjennskap til din bedrift eller kunnskap om dine tjenester og produkter på veien. 

Ønsker du bare å få frem logoen og telefonnummeret ditt? Eller har du et budskap du vil vise frem på bilen? Kraftex kan bistå med utformingen, og leverer alt fra små profilelementer til vindusdekor og helfoliering av kjøretøy i alle størrelser. Etter at du har presentert din idé og ditt behov, går vårt team i gang med å utarbeide et design i tråd med kommunikasjonseffekten du ønsker å oppnå. Etter at designet er godkjent av deg, går vi i gang med å produksjon og montering.

En bildekor skal stå i mot tøffe forhold på veien. Kraftex har derfor valgt å kun tilby materialer av høy kvalitet. Når vårt team utfører monteringsjobben, er metodene basert på mange års erfaring.  

Ønsker du mer informasjon eller å få et tilbud? 
Ring oss på 69 25 25 30 eller send oss en henvendelse

Husk at vi trenger så mange konkrete opplysninger som mulig, for eksempel om bilmerke, modell, årsmodell, farge, vinduer og bakdør.