Om oss


Kraftex har lange og stolte tradisjoner. Vårt spekter av produkter og produksjonsmetoder, gjør oss til totalleverandør innen skilt og dekor.

Moderne skiltproduksjon i Moss

Kraftex har tatt et valg. Derfor finner du vår fabrikk her i Norge, nærmere bestemt i Moss. Her jobber våre medarbeidere med hendene og en solid og fremtidsrettet maskinpark. 

Produksjonsmetodene varierer fra automatiserte prosesser, til støping og håndmaling. Våre medarbeidere mestrer en stor bredde av produksjonsmetoder. 

Derfor kan vi garantere at Kraftex kan dekke alle dine behov innen skilt og dekor, og at et Kraftex-produkt er ekte håndverk.

galleribilde galleribilde
galleribilde galleribilde

Vår stolthet ligger i kvaliteten

Vi har levert skilt til offentlige og private virksomheter siden 1941. Derfor finner du produkter fra Kraftex i gater, på fasader, arbeidsplasser og postkasser over hele Norge. 

Kundene våre kommer tilbake igjen og igjen, og anbefaler oss videre til andre. For oss er nettopp det den beste tilbakemeldingen på at vi leverer det vi ønsker; kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. 

Bærekraft og miljø

Vår drift og våre produkter skal bidra til en bærekraftig utvikling. Produktene skal ha en høy kvalitet og lang levetid. Driften vår skal gi en minst mulig negativ miljøpåvirkning. Og vi skal ta et tydelig samfunnsansvar. Det gjør vi gjennom å stille tydelige krav til våre leverandører og oss selv.  

  • Lokal produksjon, gir kortreiste produkter
  • Miljøvennlige materialer, reduserer negative miljøeffekter
  • God utnyttingsgrad av materialene, reduserer svinn og avfall
  • Avfall skal gjenvinnes til nye ressurser
  • Kjemikalier og farlig avfall skal behandles av godkjente mottak 
  • En effektiv logistikkjede, reduserer behovet for transport 
  • Sosiale forhold er ivaretatt i alle ledd av leveransekjeden
galleribilde galleribilde
galleribilde galleribilde
galleribilde galleribilde