Ofte stilte spørsmål


Finner du ikke svaret det du lurer på her?

Send det gjerne inn her eller ring oss på +47 69 25 25 30.

Hvordan betaler jeg? 

Våre betalinger går via Klarna. Du betaler ved bestilling ved ved å bruke et Mastercard eller Visakort. Som bedriftskunde kan du få tilsendt faktura, etter innvilget søknad om kreditt på Min side

Hvordan endrer jeg størrelse og tekst på skiltet?

Du endrer tekst og størrelsen på skiltet ved å lete deg frem til det skiltet som ligner mest på det du ønsker. Nederst finner du hvilke varianter som finnes på dette skiltet. Det varierer fra skilt til skilt hvilke som er tilgjengelige. Tekst endrer du i tekstfeltet inne på varianten. 

Hvordan får jeg firmaets logo på skiltet?

Du kan få firmaets logo ved å velge skilt som er klargjort for egen logo. Du kan laste opp logoen direkte inne på produktet. På andre skilt må du legge til produktet «Enkel grafisk bistand». Hvis du har valgt Enkel grafisk bistand inkluderer det to korrekturer. Tidsbruk ca. 15 minutter. I begge tilfeller er det viktig at underlaget er det beste du har. Les mer om skreddersøm her.

Jeg ønsker logo på skiltet, men har ikke ordentlig produksjonsunderlag. Hva gjør jeg ?

Dette er en kjent problemstilling som vi møter ofte. Finn frem det beste underlaget du har. Bruk kontaktskjemaet og vi estimerer tiden og kostnaden for å rentegne logoen slik at den kan brukes på skiltet. Les mer om skreddersøm her. 

Hva er godt nok produksjonsunderlag og hvilke filformater tar dere imot?

Dette blir litt teknisk. Du kan laste opp pfd-, jpg-, png-, ai-, og eps-filer. Hvis det er en vektorfil du laster opp så er det viktig at alle skrifter er fjernet. Bildefiler skal helst ha 300dpi i 1:1 størrelse. Var dette helt gresk for deg, ta kontakt med kundeservice ved å benytte vårt kontaktskjema

Vi er et firma med flere avdelinger. Hvordan kan dere hjelpe oss med å forenkle våre innkjøp?

Vi kan sette opp en tilpasset variant av vår nettbutikk. Her kan spesialutviklede skilt for nettopp din bedrift være enkelt tilgjengelig for dine kollegaer. Vi kan også bistå med velge ut produkter og din bedrifts unike skiltutvalg tilgjengelig slik at bedriftens merkevare blir ivaretatt. Løsningen forenkler innkjøpsprosessen og sikrer en enhetlig visuell profil. Ta kontakt for mer informasjon.

Hvordan kan jeg bli forhandler av dørskiltene til Kraftex?

Kraftex har over 400 forhandlere over hele Norge. Vi er alltid på utkikk etter bedrifter som ønsker å selge våre produkter. Skriv litt om ditt firma og dine tanker her, så tar vår salgsavdeling kontakt. 

Kan jeg bruke Kraftex som underleverandør på produkter jeg ikke produserer selv?

Vi har lang erfaring som underleverandør til andre firma i skiltbransjen. Kunder som selger våre produkter videre vil få videresalgsrabatt. Ta kontakt her

Jeg skal kjøpe et stort volum av et produkt. Vil jeg kunne få kvantumsrabatt?

Ved store volum vil du få rabatt. Send inn din forespørsel her.