Møbel- og Interiørfolie Alldecor 2D


Lag, renover eller transformer dine vegger og møbler med nye Alldecor 2D møbel- og interiørfolie.

Ny interiørfolie
Kraftex introduserer ny interiørfolie som er stabil, lettmontert og PVC-fri. Folien gir nye muligheter innen interiørdesign. Møbler og vegger blir som nye med Alldecor 2D. 

  • Enkelt
  • Miljøvennlig
  • Rimeligere enn å kjøpe nytt

Kjøp Møbel- og interiørfolie her

galleribilde galleribilde
galleribilde galleribilde

Alldecor 2D Dekorfolie
til vegg, møbler eller annet som trenger et nytt utseende. Strukturert og lakkert overflate for best holdbarhet. I tillegg PVC-fri for et mer bærekraftig miljø. Dekorativ, strukturert polypropylen (PP) film som er fritt for halogen, myknere og formaldehydkomponenter. Overflaten er beskyttet mot slitasje og riper med en transparent lakk. Standardtykkelsen varierer mellom 0,10 mm og 0,20 mm, avhengig av bruksområde og design. Høyklebende lim som gir utmerket vedheft. Økologisk produkt med imponerende fysiske egenskaper, motstandsdyktig mot vann, fukt og mugg og med stor fleksibilitet.

Mange design
Kraftex leverer Alldecor 2d i hele 12 forskjellige varianter. Velg mellom varianter med treverk-, sement-, stein-, metall- eller lær-look.


Se brosjyre her.

galleribilde galleribilde

Møbelfolie og interiørfolie
Nå kan du enkelte oppgradere det gamle kjøkkenbordet eller få ny tekstur på veggen. Oppgradere hjemmet ditt ved å benytte møbelfolie.

Hva er møbelfolie og interiørfolie?
Møbelfolie, er et vinylbelegg som påføres på en glatt overflate. Det er et svært kostnadseffektivt produkt, som vil endre uttrykket fullstendig på produktet som dekoreres. Folien har også motstand mot UV-strålinger og brann. Folie er enklere enn oppussing og tar kortere tid, er billigere og mer miljøvennlig. 

Hvorfor kjøpe nytt når du kan oppgradere?
Folien har en struktur som gjør at det både ser og føles ut som råvaren den etterligner. I tillegg har foliene ofte bedre holdbarhet enn orginalproduktet. Vil du fornye et møbel, pusse oppe en trapp eller endre uttrykket i et rom, er Alldecor produktet du leter etter.

galleribilde galleribilde
galleribilde galleribilde

Montering
Dekorfolien er enkel å montere.
Se monteringsveiledning her.

Rengjøring
Benytt en fuktig klut ved rengjøring. Dersom veggen eller møblet er veldig skittent kan du bruke vanlige vaskemidler, men pass på så det ikke inneholder bleke- eller skuremiddel.