Skilt alpinanlegg og skiheiser


Det er Kraftex som leverer skilt til alle alpinanleggene i Norge. I samarbeid med Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner har vi utviklet skiltene som er gjeldende standard.

Kjøp alpinanleggskilt


Utviklet i samarbeid med Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner

Ønsker du oppdaterte skilt med siste ordlyd og riktige symboler, har du kommet til riktig sted. Kraftex utvikler i samarbeid med Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner skiltene som er pålagt brukt i alpinanleggene i Norge.

galleribilde galleribilde
galleribilde galleribilde

Kvalitet

Ett skilt er ikke ett skilt. Alpinanlegg har ofte en beliggenhet som stiller høye krav til kvaliteten på skiltene. Tøffe forhold krever tøffe skilt. Derfor bruker Kraftex kvalitetsmaterialer som sikrer lang holdbarhet. Aluminiumkompositt er ett lett og meget stivt materiale som er meget egnet for bruk i skibakker. Alle våre alpinseil er kantforsterket som forlenger levetiden til seilet.

Så mye mer enn skilt til bakken

Kraftex leverer veldig mer enn kun skilt til alpinbakken. Utvendig, innvendig, fasadeskilt, merkeskilt, klistremerker, privatrettslige skilt, bildekor, trafikkskilt for å nevne noe. Ja alt du kan tenke deg av skilt og dekor. Vårt slagord er NR 1 PÅ SKILT. Kraftex er den perfekte samarbeidspartner for deg som har behov for skilt og dekor. 

Skreddersøm

Ønsker du en egen vri? De aller fleste skilt og seil kan endres slik at de blir i henhold til dine ønsker. Ta kontakt med oss.

Ønsker du mer informasjon?

  • Bruk kontaktskjema nedenfor.
  • Send oss en e-post (Hvis du ønsker å sende oss ett vedlegg)
  • Ring oss på tlf. 69 25 25 30

Kjøp alpinanleggskilt

Jeg er interessert i alpinskilt

* Feltet er påkrevd

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.