Mile gjenvinningsstasjon, Drammen


God skilting gir bedre kildesortering og kortere kø.

Hvor: Mile gjenvinningsstasjon, Drammen
Hva: 
Produksjon og montering av skilt på den totalrenoverte gjenvinningsstasjonen
For hvem: 
Renovasjonsselskapet for Drammen (RfD) 

«Når vi måtte justere underveis, svingte Kraftex seg raskt rundt, og levere profesjonelt og til avtalt tid. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet.»

Marte K. Brændsrud
Kommunikasjonssjef
Renovasjonsselskapet for Drammen

galleribilde galleribilde
galleribilde galleribilde
galleribilde galleribilde

KORT OM PROSJEKTET

God og strategisk skilting er avgjørende for å få en moderne gjenvinningsstasjon til å fungere optimalt. Dette var derfor høyt prioritert da Mile gjenvinningsstasjonen skulle totalrenoveres. RfD eies av seks kommuner og betjener til sammen 164.000 innbyggere.

— God logistikk og trafikkflyt er viktig med så mange besøkende og kjøretøy på besøk i løpet av et år, forteller kommunikasjonssjef Marte K. Brændsrud. 

Kraftex har stått for produksjon og montering av de mange skiltene på den nye gjenvinningsstasjonen. 

 — Vår opplevelse har vært god. Vi tok i bruk den nye, nasjonale merkeordningen for første gang i dette prosjektet. Da var det viktig for oss med en grundig prosess. Når vi måtte justere underveis, svingte Kraftex seg raskt rundt, og levere profesjonelt og til avtalt tid. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet, sier Brændsrud.

galleribilde galleribilde
galleribilde galleribilde

GODE MILJØPRESTASJONER OG MINDRE KØ

På Mile gjenvinningsstasjon merker de godt at skiltene fra Kraftex gir helt konkrete gevinster.

— Mer avfall kan bli til nye råvarer gjennom riktig sortering. Det avgjørende er at kundene finner frem til rett sted og forstår hva som skal sorteres hvor. God skilting gir også en bedre trafikkflyt. Dermed leverer vi en bedre kundeopplevelse og i tillegg betyr mer selvbetjente kunder også mer fornøyde medarbeidere, forteller Brændsrud. 

VI HAR ALLE SKILTENE DU TRENGER

Kraftex er en av landets ledende skiltprodusenter og har over 80 års erfaring fra bransjen. Vi har egne avdelinger for støping, gravering, etsing av metall, silketrykk og folieskjæring. I lokalene våre i Moss produserer vi alt fra standardskilt til skreddersydde produkter for store og små kunder over hele landet.

  Vi bistår deg med:

  • Skiltplan 
  • Rådgivning
  • Grafisk utforming
  • Produksjon
  • Montering 

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss.